:: HABER DETAY

Meteoroloji’den Uyarı! Şiddetli Yağmur Bekleniyor
Şahin Tercüme Reklam

Meteoroloji’den Uyarı! Şiddetli Yağmur Bekleniyor


Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara ve Ege için şiddetli yağmur ve sel uyarısında bulundu. İstanbul’da özellikle mesai saati bitiminde şiddetli yağış bekleniyor.

Meteoroloji’nden yapılan açıklamada, Marmara Bölgesi’nde İstanbul, Çanakkale, Tekirdağ, Balıkesir, Bursa ve Yalova’da yağışların beklendiği belirtildi. Marmara’da görülecek sağanak yağışların, öğle saatlerinden itibaren Çanakkale ve Tekirdağ’da, akşam saatlerinden itibaren İstanbul, Balıkesir, Bursa ve Yalova’da kuvvetli (21-50kgm2) olacağı tahmin edilirken, vatandaşlar su baskını, ulaşımda aksamlar, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması konusunda uyarıldı.



Meteoroloji’den yapılan başka bir açıklamada ise Marmara Denizi’nde fırtına beklendiği duyurulurken, Rüzgarın Marmara Deniz’inde bugün öğle saatlerinden sonra kuzey ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (60-75 kmsa) fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın gece saatlerinden itibaren etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor. Fırtına nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı başta denizciler ve balıkçılar olmak üzere, ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir denildi.

‘Kar Soğukları!’ haberimiz için burayı tıklayın...




:: Genel

Benzine Zam!

Benzinin litresine bugünden itibaren geçerli olmak üzere ortalama 95 kuruş ...

Kaynak: AtakentHaber

AKOM’dan Kar Yağışı Uyarısı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kent...

Kaynak: AtakentHaber

Marmara Denizi’nde Peş Peşe Depremler

Marmara Denizi, Gemlik Körfezi’nde 3.2, 3.3 ve 3.1 büyüklüğünde depremler m...

Kaynak: AtakentHaber

İstikbal Göklerdedir

Türkiye’nin ilk uzay yolcusu Alper Gezeravcı’nın da içinde bulunduğu SpaceX...

Kaynak: AtakentHaber

SiparisYolda.com Reklam