:: HABER DETAY

Hayal Kahvesi Atakent’te Bu Hafta
Atakent Haber Reklam

Hayal Kahvesi Atakent’te Bu Hafta


Kendine özgü tarzıyla pop müziğin güçlü isimlerinden başarılı sanatçı Gökhan Türkmen, dördüncü stüdyo albümü Sessiz’deki şarkıların yanı sıra eski şarkılarının da bulunduğu geniş repertuvarıyla, 18 Ocak’ta Hayal Kahvesi Atakent sahnesinde...

Değerli müzisyenlerden oluşan GT Band ile unutulmaz konserlere imza atan sanatçı, Sessiz albümünün beşinci video klibini çektiği Aşktır şarkısı ile çalışmalarına devam ediyor.



Gökhan Türkmen, sözleri ve müziği Serkan Söylemez’e ait olan `Büyük İnsan` şarkısının Youtube’da 5 milyon kişi tarafından dinlenmesiyle yıldızı parladı, `Büyük İnsan` şarkısından bir yıl sonra `Dön` şarkısını da internetten yayınladı ve yine söz müziği Serkan Söylemez’e ait olan `Efkarlıyım` adlı şarkıyla Nokia tarafından düzenlenen bir yarışmaya katıldı. İnternet üzerinde bulunan 3 şarkısıyla da beğeni toplayan sanatçı, Keremcem ve Aykut Gürel’in desteğini de aldı. 2008 yılında Büyük İnsan adlı albümü İrem Records etiketiyle çıkardı ve albümde yer alan `Yan Sen`, `Büyük İnsan` ve `Dön` adlı şarkılarına klip çekti.

2010 Mart ayı ortasında çıkan Biraz Ayrılık adlı albümüyle büyük bir başarı sağlayan Türkmen, radyolarda ve müzik kanallarında en çok çalınan, yılın en çok ödül alan sanatçılarından oldu. Bu albümünde yer alan `Rüya`, `Biraz Ayrılık`, `Ayıp Ettin` ve oldukça ses getiren `Bir Öykü` adlı şarkısına klip çekti. 2011 yılında Aydın Ketenağ yönetmenliğinde çekilen `Ayıp Ettin` klibinde sanatçıya Nora Tokhosepyan eşlik ederken, yine aynı yönetmenin çektiği `Bir Öykü` klibinde de sanatçıya Engin Hepileri ve Deniz Sipahi eşlik etti.

Gökhan Türkmen 1 Haziran 2012’de yayınladığı Ara adlı EP’sinde bulunan “Bitmesin” isimli teklisi ile listelerde 11 hafta boyunca bir numarada yer alırken, aynı şarkı 18 hafta listelerin ilk 5’inden inmedi.

Türkmen, 2016 yılında Ayşegül Aldinç’in son albümü Sek’iz’ de bulunan, sözleri Ozan Turgut’a müziği Gökhan Türkmen’e düzenlemesi ise Aytaç Özgümüş ve Caner Anar’a ait olan Durum Leyla adlı şarkıyı Ayşegül Aldinç ile beraber seslendirdi. 2016 yılının Ağustos ayında ise Vay Halimize adlı teklisini dinleyicilerin beğenisine sundu. 2016 yılının Eylül ayında Harun Kolçak ile birlikte seslendirdikleri Yanımda Kal şarkısı ile büyük beğeni toplayan sanatçı, Ekim ayında 4. Stüdyo albümü olan Sessiz’i dinleyicilerin beğenisine sundu.

Mekan: Hayal Kahvesi Atakent
Tarih : 18 Ocak 2019
Saat : 22:30


:: Atakent

Nağmelerin Pınar’ı Türk Sanat Müziği Korosu Yeniden Atakent’te

Atakent Nağmelerin Pınar’ı Türk Sanat Müziği Korosu, Şef Pınar Barut yöneti...

Kaynak: AtakentHaber

Soyak Olympiakent 29 Ekim Tenis Turnuvası Kupa Töreni

100. yıl Cumhuriyet Turnuvaları kapsamında Soyak Olympiakent Sitesinde düz...

Kaynak: AtakentHaber

Atakent’teki Sitelerde Cumhuriyetin 100.Yılı Etkinlikleri

Atakent Mahallesinde Cumhuriyetimizin 100. Yılı çerçevesinde birçok ücrets...

Kaynak: AtakentHaber

15 Şehitler Köprüsü Bu Gece Kapalı Olacak

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklama ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsünün 29...

Kaynak: AtakentHaber

SiparisYolda.com Reklam