:: HABER DETAY

41 Kere Maşallah
Şahin Tercüme Reklam

41 Kere Maşallah


Lige verilen aralar oldum olası Trabzonspor’a yaramamıştır. Halbuki takımların dersini iyi çalışması açısından çok faydalı olacağı düşünülür ama nedense bugüne kadar hep aksi olmuştur.

Bugün oynanan Antalyaspor maçının da böyle bir haftaya denk gelmesi “acaba?” sorularını akıllara getirmedi değil! Ancak takımda uzun süredir sakat olan oyuncuların dönecek olması herkesin en büyük tesellisiydi.

İlk yarıda gereksiz pas hatası sonucu kaptırılan toplardan biri pozisyonu bile olmayan Antalyaspor’un maçta öne geçmesine vesile oldu. Antalyaspor’un Dukara ile bulduğu şık golü yemek yine genelde şık goller yemek ile ünlü Trabzonspor’a yakışırdı.

Yenilen gol Trabzonspor’da şok etkisi yapmaya yetmedi. Ancak yine defansta yapılan bir hata sonucu topun direkten dönüşü ile sonuçlanan Antalyaspor atağı Trabzonspor’u kendine getirdi ve belkide Trabzonspor’un geri dönüşüne vesile oldu.

Devre arasında motivasyonu sağlanan oyuncular ikinci yarıda Barcelona gibi oynamaya başlayınca rakibi Antalyaspor’a da izlemek düştü.

Oyuncuların aşırı istekli ve iştahlı oluşu maçın Trabzonspor’a döneceğinin bir göstergesi gibiydi. Tek forvet oynayan Ekuban’ı bugün yine Nwakaeme tamamladı. Olcay Şahan’ın pasında ilk yarıda ilk golü bulan Nwakaeme, ikinci yarıda ise rakipleri ipe dizer gibi çalımlarına devam ederken Olcay Şahan’a da al da at dercesine bir gol attırdı.

İlk yarıda daha defansif bir görev alan Abdülkadir Parmak, ikinci yarının belirli bir bölümünde Sosa ile yer değiştirip daha öne gitmeye başlayınca rakiple skor farkı da artmaya başladı. Abdülkadir Parmak’ın mükemmel vuruşunda direkten dönen topu tamamlayan Ekuban, Rodallega’nın cezası nedeniyle tek forvet olarak oynadığı maçta geç de olsa golünü bulmuş oldu.

Yusuf Yazıcı maç boyu çok istekliydi. Oyuna sonradan giren Abdülkadir Ömür ve Pareira da sakatlıktan yeni çıkmalarına rağmen hücuma iyi katkı verdiler.

Son dakikalarda oyuna giren Murat Cem güzel paslaşmalar sonrası topu ağlara gönderince oyuncuların sahada sevinç yumağı oluşu görülmeye değerdi. Takıma katılan her genç oyuncu takıma ayrı bir güç veriyor. Tabii oyunda tecrübeli oyuncuların oluşu ile denge sağlandığı gerçeği de gözden kaçırılmamalı!

Alınan bu galibiyet ile kalan maçlarda üst sıralara doğru yol alınacağının sinyalleri verilmiş oldu. Nazar boncuğu olarak yenilen bir gole rağmen atılan dört gol seçimler dolayısıyla siyasetten sıkılan ve milli maç arasında futbolu özleyen taraftarı sevindirmeye yeterken, bu sezon uzun süreli sakatlıklar yaşayarak kupa ve şampiyonluk mücadelesinden kopmak durumunda kalan Trabzonpor için de taraftarına 41 kere maşallah dedirtti.

:: Spor

Filenin Sultanları İçin Olimpiyatlar Macerası Başlıyor

2023 CEV Milletler Ligi ve Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda şampiyo...

Kaynak: HabetTürk

Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız Avrupa Şampiyonu!

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu bünyesindeki Down Sendromlu Futsal ...

Kaynak: AtakentHaber

Genç Yüzücü Dünya Şampiyonu!

Milli sporcu Kuzey Tunçelli, İsrail’de düzenlenen Dünya Gençler Yüzme Şampi...

Kaynak: AtakentHaber

Şampiyon Filenin Sultanları!

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Şampiyonasında çekişmeli ...

Kaynak: AtakentHaber

Sanal Saha Reklam