:: HABER DETAY

Ömürlük Gol
Şahin Tercüme Reklam

Ömürlük Gol


Allah’tan hakemler sahadaki sıkıcı oyunun tamamını kayıp zaman olarak değerlerdirip maçı 90 dakika uzatmadılar ve on dakika uzatma ile yetindiler diyerek söze başlayalım!

Maçın akılda kalan kırılma noktaları her maç bir klasik haline gelen direkten dönen Trabzonspor topları ve klasik olma yolunda ilerleyen kaçan penaltı atışıydı. Bunları bir kenara bırakırsak kaleci Uğurcan sahada göze batan oyuncuların başında geliyordu.

Her iki teknik direktörün rakibini kilitlediği maçta oyunun Trabzonspor adına çilingiri yine son haftaların yıldızı Nwakaeme oldu. Yaptığı asist ile Abdülkadir Ömür’e çok şık bir gol atma imkanı tanıdı.

Mücadele dolu geçen doksan dakika boyunca Sosa çok tutuk gözüktü. Nitekim Abdülkadir Ömür’ün ceza alanında düşürülmesi sonucu VAR’a gidilerek verilen penaltıyı kaçırması tutukluğundaki istikrarın bir göstergesiydi!

Yorulan Ekuban’ın yerine çok geç kullanılan Rodallega silahı belki de Trabzonspor’un ikinci golü atıp rahatlamasına engel oldu.

Abdülkadir Parmak’ın defanstan çıkışlarda ayağa oynaması daha faydalı olacaktır. Şişirme toplarla defanstan çıkıldığı zaman genelde ceza alanı dışında kaybedilen ribaundlar Trabzonspor’a çok pahalıya malolabilir. Bizden söylemesi...

Bu maçta atılan ömürlük gol sayesinde son beş maçın da kaybedilmemiş olması gelecek adına umut verdi. Darısı haftaya oynanacak derbiye diyelim...

:: Spor

Filenin Sultanları İçin Olimpiyatlar Macerası Başlıyor

2023 CEV Milletler Ligi ve Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda şampiyo...

Kaynak: HabetTürk

Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız Avrupa Şampiyonu!

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu bünyesindeki Down Sendromlu Futsal ...

Kaynak: AtakentHaber

Genç Yüzücü Dünya Şampiyonu!

Milli sporcu Kuzey Tunçelli, İsrail’de düzenlenen Dünya Gençler Yüzme Şampi...

Kaynak: AtakentHaber

Şampiyon Filenin Sultanları!

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Şampiyonasında çekişmeli ...

Kaynak: AtakentHaber

SiparisYolda.com Reklam