:: HABER DETAY

Küçükçekmece Perküsyon Topluluklarından Muhteşem Konser
Şahin Tercüme Reklam

Küçükçekmece Perküsyon Topluluklarından Muhteşem Konser


Küçükçekmece Müzik Akademisi Latin Çocuk, Türk Çocuk ve Yetişkin Perküsyon Toplulukları, Küçükçekmece Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Ramazan etkinlikleri kapsamında 22 Mayıs Çarşamba saat 22.00’de Küçükçekmece Perküsyon Orkestrası şef Engin Gürkey şefliğinde Sefaköy Fevzi Çakmak Meydanında muhteşem bir konser verdi.

Saat 22.00’de Uluslararası Pera Festivali Birincisi Küçükçekmece Müzik Akademisi Latin PErküsyon Çocuk Topluluğunun sahne aldığı konserde minik müzisyenler, Engin Gürkey latin perküsyon eserlerinden oluşan repertuarları ile 15 dakikalık harika bir performans ortaya koydular.


Küçükçekmece Müzik Akademisi Latin Perküsyon Çocuk Topluluğu

Sonrasında Uluslararası Pera Festivali Üçüncüsü Küçükçekmece Müzik Akademisi Türk Perküsyon Çocuk Topluluğu sahneye çıktı ve yine Engin Gürkey’e ait olan Türk perküsyon eserlerinden oluşan repertuarları ile izleyicilere güzel anlar geçirttiler.


Küçükçekmece Müzik Akademisi Türk Perküsyon Çocuk Topluluğu

22.30’da Uluslararası Pera Festivali Yetişkin Kategorisi Birincilerinin de yer aldığı Küçükçekmece Müzik Akademisi Latin, Ritimce ve Türk Perküsyon Topluluğunun perküsyoncuları, Şef Engin Gürkey, Mert Demirci, Türker Çolak gibi vitiözler eşliğinde sahne aldı. Engin Gürkey latin ve Türk perküsyon eserlerinden oluşan repertuarları ile izleyicileri mest eden perküsyoncular. Sonrasında Türkiye’nin ilk kadın perküsyon topluluğu olan Zilli Grubunun eserlerini TRT Sanatçısı Elif İnce Çolak ve klarneti ile Çağdaş Engin eşliğinde icra etti. Sonrasında ise Müzik Akademisi Ritm Koro grubu ile birlikte kısa bir potpori sundular. Koro performansında TRT Sanatçısı Elif İnce Çolak ve klarneti ile Çağdaş Engin yine koroya eşlik ettiler.

Konserin Türk Perküsyon ve Ritim Koro bölümlerinde ise darbuka sololarıyla Mert Demirci ve Türker Çolak geceye damga vurdular. Gecede şef Engin Gürkey piyanosu ile sahne alırken, ksilafonda ise genç piyanist Onur Ekşioğlu, timbalde de Akın Duman sahne aldı.



İlçedeki mahallelerden etkinlik alanına ücretsiz ring seferlerinin de düzenlediği ve oldukça profesyonel ekipmanların kullanıldığı açık hava konserinde tüm dinleyiciler müziğe doydular.

‘Ramazan Etkinliği: Küçükçekmece Perküsyon Orkestrası Konseri’ haberimiz için burayı tıklayın...


‘Küçükçekmece’de Ramazan Etkinlikleri’ haberimiz için burayı tıklayın...


‘AKSM Konser: 3Hisar’ haberimiz için burayı tıklayın...


:: Atakent

Soyak Olympiakent 29 Ekim Tenis Turnuvası Kupa Töreni

100. yıl Cumhuriyet Turnuvaları kapsamında Soyak Olympiakent Sitesinde düz...

Kaynak: AtakentHaber

Atakent’teki Sitelerde Cumhuriyetin 100.Yılı Etkinlikleri

Atakent Mahallesinde Cumhuriyetimizin 100. Yılı çerçevesinde birçok ücrets...

Kaynak: AtakentHaber

15 Şehitler Köprüsü Bu Gece Kapalı Olacak

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklama ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsünün 29...

Kaynak: AtakentHaber

Köprü Ve Otoyol Ücretlerine Zam Geri Çekildi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun otoyol ve köprü geçişleri...

Kaynak: AtakentHaber

SiparisYolda.com Reklam