:: HABER DETAY

Yağmur Adamlar
Şahin Tercüme Reklam

Yağmur Adamlar


Yağmurlu havalarda oynanan maçlar daima diğerlerine göre bir tık daha zevkli geçer. Bunda zeminin kayganlığından dolayı beklenmedik pozisyonların doğması ve topu kazanabilmek için amansız bir savaş verilmesi büyük rol oynar.

İşte bugün de o günlerden biriydi. Yoğun yağmura rağmen üst düzey mücadele verildi. Bu mücadelede kaptan Sosa ve Obi Mikel takımı tecrübeleri ile birer maestro gibi doğru şekilde yönlendirdiler. Bireysel hata sonucu yine mükemmel bir gol yenmesi Trabzonspor için deplasmanda maçın döndürüleceğinin öncü sarsıntısıydı belki de...

Ünal hocanın oyuna müdahalesi ile takım rakip alanda daha etkili olmaya başladı. Bu havaların topçusu Sturridge ile Sörloth’un işbirliği ile ilk gol geldi. Sonrasında Sturridge’in direkten dönen topu da vardı, yağmura bir türlü alışamayan Nwakaeme’nin pozisyonları da ancak bugün hikayenin yazılmasında en büyük pay sahiplerinden bir tanesi de kalesinde hem defans hem de hücum anlamında devleşen Uğurcan’dı.

Beşiktaş maçında yaptığı asistten sonra bu maçta da Sörloth’a attığı asistlik pas ile gol pozisyonunun yaratılmasında “bir” numaralı etken oldu! Sörloth da ikinci kez kafasını kullanarak bu kez Nwakaeme’ye kaçıramayacağı bir pozisyon hazırlamasını bildi.

Ne olursa olsun rakiplerin puan kaybettiği böylesine bir haftada yoğun yağmura rağmen deplasmanda geriden gelinip üç puan alınması takım olma yolunda oyunculara sağladığı özgüven ile önümüzdeki haftalar için taraftarlara umut vermeli. Yağmur kadar inatçı bir takıma sahip olduğumuz unutulmadan doksan dakika takım desteklenmeli. Teşekkürler yağmur adamlar...

:: Spor

Filenin Sultanları İçin Olimpiyatlar Macerası Başlıyor

2023 CEV Milletler Ligi ve Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda şampiyo...

Kaynak: HabetTürk

Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız Avrupa Şampiyonu!

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu bünyesindeki Down Sendromlu Futsal ...

Kaynak: AtakentHaber

Genç Yüzücü Dünya Şampiyonu!

Milli sporcu Kuzey Tunçelli, İsrail’de düzenlenen Dünya Gençler Yüzme Şampi...

Kaynak: AtakentHaber

Şampiyon Filenin Sultanları!

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Şampiyonasında çekişmeli ...

Kaynak: AtakentHaber

Sanal Saha Reklam