:: HABER DETAY

Atakent Sefaköy Minibüs Hattı Açıldı
Şahin Tercüme Reklam

Atakent Sefaköy Minibüs Hattı Açıldı


Küçükçekmece’nin en yoğun bölgesi olan Atakent Mahallesi’nin sakinlerinin mahallenin ulaşım sorunlarına çözüm bulmak adına yapmış olduğu girişimler sonuç vedi. Mahalle Muhtarı Halime Totkanlı’nın çalışmaları sonucu sarı şapkalı minibüs hatları İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden başlayıp Sefaköy Metrobüs durağında sonlanacak şekilde yeniden faaliyete geçti.

Bölge sakinleri eskiden Çam Sakura Hastanesine kadar uzanan ancak yeniden faaliyete geçtiği haliyle mesafesi kısalan hattın yeniden açılmasına sevindiklerini ancak en azından Arenapark’tan geçecek şekilde hattın uzatılmasını talep ediyor.

Türkiye’nin nüfusu en kalabalık ilçesi olan Atakent Mahallesi’nde toplu taşıma sıkıntısının bir başka ayağı olan MR40 Atakent - Halkalı Marmaray otobüs hattına ise bir ilave daha yapıldı. Benzer şekilde 98T ve 98AB otobüs hatlarına okulların açılması ile birlikte birer ilavenin daha yapılacağı bildirildi.

Atakent Mahallesi’nin ana okulları, orta öğretim ve özel okullar açısından Küçükçekmece’nin en kalabalık mahallesi olması sebebi ile sadece öğrencilere yönelik otobüs seferlerinin de yapılması fahiş fiyatlara ulaşan servis ücretlerini karşısında yerinde olacak ve ekonomik koşullar nedeniyle zorlanan velileri de bir nebze olsun rahatlatacaktır.

:: Duyuru

Atakent’te Su Kesintisi

Dünden bu yana yaşanan kesintilere bir yenisinin daha eklenmesi Atakent sak...

Kaynak: AtakentHaber

46 Gün Sürecek Çile!

İstanbul-Ankara arası yolculuk yapacaklar dikkat! İstanbul-Ankara arası...

Kaynak: AtakentHaber

Atakent’te Su Kesintisi

İSKİ’den yapılan açıklamaya göre; Atakent Mahallesine 11 Eylül 2023 Pazar...

Kaynak: AtakentHaber

İlk Ve Orta Öğretimde Sınav Sistemi Değişti!

Resmî Gazete’de yayımlanan, ‘Millî Eğitim Bakanlığı Ölçme Değerlendirme Yön...

Kaynak: AtakentHaber

SiparisYolda.com Reklam