:: HABER DETAY

Disneyland İhalesinde Son Durum
Şahin Tercüme Reklam

Disneyland İhalesinde Son Durum


Disneyland ihalesini 05.12.2008 tarihinde Makro 147 milyon YTL ile kazanmıştı

TOKİ`nin İstanbul Halkalı-Atakent`te yaptıracağı uluslararası eğlence ve doğa parkı ihalesinde en yüksek teklifi, 147 milyon YTL idare payı ile Makro İnşaat vermişti.

Makro İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Dereli, bu ihale için derslerini iyi çalıştıklarını, ciddi bir proje hazırladıklarını söyledi.

MAKRO İNŞAAT TEMSİLCİSİ DERELİ

İhalede en yüksek teklifi veren Makro İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Dereli yaptığı açıklamada, bu ihale için derslerini iyi çalıştıklarını, kamu menfaatlerini gözeterek hem devlete, hem de ülkeye güzel bir eser kazandırmak için ciddi bir proje hazırladıklarını ifade etti.

Dereli, proje ile ilgili detayları ihalenin onaylanmasının ardından sözleşme aşamasında kamuoyu ile paylaşacaklarını bildirdi.

Firma olarak üst yapı inşaatları ile toplu konutlar yaptıklarını, firmanın yurt dışında da inşaat işleri bulunduğunu belirten Dereli, ``Bu ihaleye çıkıldığı andan itibaren bu alanda dünyadaki büyük firmalarla temaslarımız oldu, ciddi bir proje hazırladık`` dedi

Dereli, 1 milyon 429 bin metrekarelik arazi üzerinde inşa edilecek Avrupa`nın en büyük Temalı Doğa Eğlence Parkı ile hem devlete, hem de ülkeye muhteşem bir eser kazandırmayı hedeflediklerini duyurdu. Proje, konut alanları, rezidans, ofis alanları, AVM, fuar kongre sarayı, modern kapalı çarşı, teknokent, butik oteller, sağlık spor ve güzellik merkezleri, temalı doğa parkları, temalı kültür-sanat gösteri alanları ile 30 adet aktivite biriminden oluşacak.

Avrupa`nın en büyük temalı parkı olan Paris Disneyland 1992`de kuruldu. 2008`de 15.3 milyon turistin ziyaret ettiği Disneyland`ta 7 adet hotel bulunuyor. 556 bin metrekare alana kurulu olan park 49 farkl bölümden oluşuyor.

:: Atakent

Trafik Polisleri Ceza Yağdırdı

Soyak Olympiakent 10 ve 11. Bölgede araçlarda sesli müzik dinleyen ve alkol...

Kaynak: AtakentHaber

Soyak Olympiakent’te Trafik Kazası

Soyak Olympiakent A Kapısında meydana gelen trafik kazasında genç bir kız h...

Kaynak: AtakentHaber

Nağmelerin Pınar’ı Türk Sanat Müziği Korosu Yeniden Atakent’te

Atakent Nağmelerin Pınar’ı Türk Sanat Müziği Korosu, Şef Pınar Barut yöneti...

Kaynak: AtakentHaber

Soyak Olympiakent 29 Ekim Tenis Turnuvası Kupa Töreni

100. yıl Cumhuriyet Turnuvaları kapsamında Soyak Olympiakent Sitesinde düz...

Kaynak: AtakentHaber

SiparisYolda.com Reklam