:: HABER DETAY

Gözlerinizi Nasıl Büyük Gösterirsiniz
Şahin Tercüme Reklam

Gözlerinizi Nasıl Büyük Gösterirsiniz


Gözlerinizin olduğundan daha belirgin gözükmesini istemez misiniz? Basit birkaç hile ile gözlerinizi olduğundan daha büyük gösterebilirsiniz! İşte size bazı tüyolar...

Göz Çevresi Bakımı

Gözlerin büyük görünmesi için ilk önce sağlıklı olması gerekiyor. Bu nedenle ilk olarak göz çevrenizi sakinleştirin, şişlikleri giderin. Bunun için göz çevresine özel maskelerden yapabilir, şişliğin inmesi için göz çevrenizde buz gezdirebilirsiniz.

Aydınlık Göz Altları

Koyu halkalar, gözlerin daha küçük görünmesine neden olur. Eğer göz çevreniz bir türlü aydınlık görünmüyorsa teninize uygun renkte bir kapatıcıdan yardım alabilirsiniz.

Uzun Kirpikler

Uzun kirpikler gözlerin olduğundan daha büyük görünmesinin en büyük sırrıdır. Kirpikleriniz kısaysa daha uzun gösteren maskaraları tercih etmelisiniz.

Kirpik Kıvırıcı

Kirpikleri uzun göstermenin ilk adımı kirpik kıvırıcısıdır. Kıvrık kirpikler gözleri daha geniş ve daha açık gösterecektir. Öte yandan düz kirpikler ise gözleri ufaltır.

Göz Kalemi

Alt kirpiklerin dış kenarlarına doğru kalem çekin ama göz pınarlarına kalem değdirmeyin. Kalemi göz pınarlarına kadar uzatmak gözleri küçük gösterir.
Eğer kaş kemiğiniz çok çıkık değilse kaş kemiğiniz üzerine aydınlatıcı sürebilirsiniz. İnci beyazı aydınlatıcı gözlerin iri ve parlak durmasını sağlar.

Kaşlarınızı Belirginleştirin

Kaşlarınızı şekillendirin ve gürleştirin. Kaşlarınızda yapacağınız en ufak değişiklik bile gözlerinizi daha iyi gösterecektir.

Gözün İç Kısmına Beyaz Göz Kalemi

Gözünüzün iç kısmına uyguladığınız beyaz göz kalemi, gözlerinizi olduğundan daha büyük gösterecektir. Makyajınızı gündüz veya gece için yapmanız fark etmez. Makyaj ritüelinizde beyaz göz kalemini eksik etmeyin.

Nude Dudaklar

Eğer gözlerinizin daha çok öne çıkmasını ve çekici olmasını istiyorsanız, rujunuzu göze çarpmayacak bir türde seçmelisiniz.
Bu şekilde dikkatleri dudağa değil, göze çekmiş olacaksınız. Pembe ya da nude tonlarda bir ruj aynı zamanda gözlerinizin daha da büyük görünmesini sağlayacaktır.

Takma Kirpik

Kirpiklerinizin aralarına yerleştireceğiniz tekli takma kirpikler gözlerinizi daha büyük gösterecektir.
Kirpik takmakta zorlanıyorsanız takma kirpiği keserek gözlerinizin sadece dış kısımlarına bile takabilirsiniz.

Eyeliner

Eyeliner kullanarak gözlerinizi daha net vurgulamış olacaksınız. Göz kapaklarınız düşükse hiç eyeliner kullanmamak en iyisi...

Göz Farı

Lavanta rengi far, gözleri daha parlak ve büyük gösterir. Ayrıca göz kapağının kıvrım yerlerine kahverengi far ile gölge yapmak da gözlerin daha büyük görünmesine yardımcı olur.

:: Bakım

İstenmeyen Tüyler için Bitkisel Çözüm

İstenmeyen tüyler, adı üstünde pek de memnun olduğumuz tüyler değil. ...

Kaynak: Mylifestyle

Bebek gibi bir cilt için...

Güzellik ve genç görünümün oldukça değerli olduğunu söyleyen Dermatoloji Uz...

Kaynak: HT Hayat

Vişne suyu iyi uyutuyor!

Vişne suyunu herkes sever mi bilinmez ama İngiliz bilim insanları vişne suy...

Kaynak: HaberTürk

Saçlar neden beyazlar!

Uzmanlar saçlarda ağarmaya neden olan maddeyi buldu... Saçların ...

Kaynak: AA

SiparisYolda.com Reklam