:: HABER DETAY

Hep Aynı Senaryo
Şahin Tercüme Reklam

Hep Aynı Senaryo


Geçen hafta Alanya’da bırakılan iki puandan sonra bu hafta da seriyi bozmadık ve kendi evimizde iki puan kaybettik!

Yine maçın başında atılan bir gol, sonrasında skoru koruma refleksi, sakatlanıp oyundan çıkan oyuncular, önceki haftalara göre ekstra motive rakipler, klasik hakem oyunları...

Bu senaryo size de aynı gelmedi mi?

Trabzonspor taraftarının makus talihinden olsa gerek; ne zaman bir şeyler için umutlansak bazı güçler başarıyı değil başarının umudunu bile bize yar etmemeye gayret gösteriyor.

Geçen haftanın VAR hakemi Bitigen, bu hafta assolist olarak sahnede yerini alıp geçen hafta tam olarak alamadığı hevesini bu hafta maç içerisinde rakip Ankaragücü’nün sertliğine müsamaha göstererek ve oyunu gerekesiz pozisyonlarda durdurup soğutarak aldı dersek yanlış olmaz!

Üstelik kart ve penaltı tercihlerinde de ince ayar bile yapabilecek kadar becerikli bir aktör olan Bitigen, abilerini aratmadı!

Önceki yazılarımın bir tanesinde Trabzonspor‘un şampiyon olmak için virüsü de yenmesi gerektiğinden bahsetmiştim. Ne yazık ki bu oyun anlayışı ile virüsü yenmek mümkün değil! Sahada şampiyon takım gibi tuttuğunu koparan, itiraz veya isyan edecekse de bunun hakkını verecek bir duruşa gereksinim var.

Birçok haklı pozisyonda itiraz edilemeyişinin arkasında hakem budamalarının olduğu bir gerçek ancak zaten en ufak tepkide kart göreceksek bu kartı son damlasına kadar hakedip cesurca görmek hem hakemi hem de rakibin cesaretini kıracaktır.

Bize her ne kadar puanların dışında umudumuz kaybettirilmeye çalışılsa da; aslında üç puanlık sistemde henüz kaybedilen bir şey yok! Bazı takımların geçtiğimiz senelerde camia olarak birlik olup kaçtığı düşünülen şampiyonlukları nasıl geri getirdiğini görmüş bir camia olarak birlik olup bir şekilde oldurmalıyız! Senaryoya inat olduracağız da!!!

:: Spor

Filenin Sultanları İçin Olimpiyatlar Macerası Başlıyor

2023 CEV Milletler Ligi ve Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda şampiyo...

Kaynak: HabetTürk

Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız Avrupa Şampiyonu!

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu bünyesindeki Down Sendromlu Futsal ...

Kaynak: AtakentHaber

Genç Yüzücü Dünya Şampiyonu!

Milli sporcu Kuzey Tunçelli, İsrail’de düzenlenen Dünya Gençler Yüzme Şampi...

Kaynak: AtakentHaber

Şampiyon Filenin Sultanları!

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Şampiyonasında çekişmeli ...

Kaynak: AtakentHaber

Sanal Saha Reklam