:: HABER DETAY

Benzin, Motorin ve LPG’ye Zam!
Şahin Tercüme Reklam

Benzin, Motorin ve LPG’ye Zam!


Döviz kurlarının yükselişinin akaryakıt fiyatlarına etkisi bu gece yarısından itibaren hissedilecek. Benzinin litre fiyatına gece yarısından geçerli olmak üzere 52, motorinin litre fiyatına 50 ve LPG’nin litre fiyatına 45 kuruş zam geldi.

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikasından (EPGİS) alınan bilgiye göre benzinin litresi İstanbul’da 8,15 liradan 8,67 liraya, Ankara’da 8,20 liradan 8,72, İzmir’de 8,22 liradan 8,74 liraya çıkacak.
Motorinin litre fiyatı İstanbul’da 8,21 liradan 8,71 liraya, Ankara’da 8,22 lirasan 8,77 liraya, İzmir’de 8,29 liradan 8,79 liraya çıkacak.

LPG’nin litre fiyatı da İstanbul’da ortalama 6,90 liradan 7,35 liraya, Ankara’da ortalama 6,95 liradan 7,40 liraya ve İzmir’de 6,78 liradan 7,23 liraya yükselecek.

Akaryakıt fiyatları, Türkiye’nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor.

Bu hesaplanma sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor.

:: Genel

AKOM’dan Kar Yağışı Uyarısı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kent...

Kaynak: AtakentHaber

Marmara Denizi’nde Peş Peşe Depremler

Marmara Denizi, Gemlik Körfezi’nde 3.2, 3.3 ve 3.1 büyüklüğünde depremler m...

Kaynak: AtakentHaber

İstikbal Göklerdedir

Türkiye’nin ilk uzay yolcusu Alper Gezeravcı’nın da içinde bulunduğu SpaceX...

Kaynak: AtakentHaber

Akaryakıta ÖTV Zammı!

Akaryakıtta alınan ÖTV tutarı otomatik olarak, Türkiye İstatistik Kurumu’nu...

Kaynak: AtakentHaber

SiparisYolda.com Reklam