:: HABER DETAY

Jimnastikte Bulgaristan’dan Madalyalarla Döndük!
Şahin Tercüme Reklam

Jimnastikte Bulgaristan’dan Madalyalarla Döndük!


Bu yıl ikincisi düzenlenen Bulgarian Open Agg International Competition’da İstanbul Küçükçekmece Atakent merkezli Lotus Ritmik- Estetik Cimnastik Spor Kulübü ev sahibi Bulgaristan ile zirveyi paylaştı. İlk kez uluslararası bir turnuvada boy gösteren ve sekiz ay gibi kısa bir sürede hazırlanarak müsabakalara katılan Lotus Ritmik- Estetik Cimnastik, ayrıca Minikler, Küçükler ve Yıldızlar kategorilerinde bir bronz, üç gümüş madalya kazanarak rakiplerine ses getirecek bir üstünlük sağladı.

Turnuva sonrası basına açıklamalarda bulunan Lotus Ritmik- Estetik Cimnastik Spor Kulübü Başkanı Bekir Egeli, `Öncelikle Bulgaristan heyetine misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. İlk defa katıldığımız uluslararası müsabakada 6-14 yaş grubu çocuklarımız ülkemizi en güzel şekilde temsil ederek 7 Ülke arasından ikinci olarak bizlere göz yaşlarımıza hâkim olamadığımız anlar yaşatıp Türk halkını gururlandırmışlardır. Bütün çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum` ifadelerini kullandı.

`Bu başarıyı Türk halkına armağan ediyoruz`

Yarışmada emeği geçen herkese teşekkür ederek sözlerine başlayan Başantrenör Anna Usova Egeli ise `Müsabakada yıllarca birlikte aynı takımda antrenman yapan ülke takımları vardı. Bizim çocuklarımız 8 aylık disiplinli bir çalışma sonucu büyük bir başarıya imza atıp, 25 madalya, 1 bronz, 2 altın ve 1 gümüş kupa kazandılar. 12-14 yaş grubumuz ise 7 ülke arasından ikinci olarak imkân verildiğinde neler yapabileceklerinin mesajını verdiler. Gelecek yarışmalarda daha iyilerini yapabilecek potansiyele sahibiz. Tüm antrenörlerimi, sporcularımı ve ailelerini tek tek tebrik ediyorum. Bu başarıyı Türk halkına armağan ediyoruz` dedi.

Turnuvada elde edilen başarılar:

Gençler (12-14 Yaş) Kategorisi’nde Magic Grubumuz yedi ülke arasından ikinci oldu. (Elif Berfin Benzeş, Ceyda Güneş Çoruk, Zeynep Asya Kofoğlu, Milana Derin Pak, Elif Şahin, Zeynep Turancı, Duru Yıldız)

Yıldızlar (10-12 Yaş) Kendi Kategorisinde Simfoniya Grubumuz üçüncü oldu. (Nehir Aydın, Serra İbrahimoğlu, Azra Manap, Nilhan Memici, Zeynep Özyiğit, Rengin Yazıcı)

Küçükler (8-10 Yaş) Kendi Kategorisinde Sangriya Grubumuz ikinci oldu. (Diana Aktaş, Mira Durak, Derin Esentürk, Nehir Güvenç, Derin Miray Küpçü, Zeynep Ela Süzen)

Minikler (6-8 Yaş) Kendi Kategorisinde Kiara Grubumuz ikinci oldu. (Era Deniz Adıyeke, Fidan İnci, Hatice Çekiç, Özge Erözkan, Senem Işıl Karaman, Ela Yeşiller, Nildeniz Pekdoğan)

:: Atakent

Atakent’teki Sitelerde Cumhuriyetin 100.Yılı Etkinlikleri

Atakent Mahallesinde Cumhuriyetimizin 100. Yılı çerçevesinde birçok ücrets...

Kaynak: AtakentHaber

15 Şehitler Köprüsü Bu Gece Kapalı Olacak

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklama ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsünün 29...

Kaynak: AtakentHaber

Köprü Ve Otoyol Ücretlerine Zam Geri Çekildi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun otoyol ve köprü geçişleri...

Kaynak: AtakentHaber

Köprü Ve Otoyol Ücretlerine Zam Geldi

Karayolları Genel Müdürlüğü, `Otoyol ve köprü ücretleri, 25 Ekim 2023 Çarşa...

Kaynak: AtakentHaber

SiparisYolda.com Reklam