:: HABER DETAY

Gittiği yeri karıştırıyor
Şahin Tercüme Reklam

Gittiği yeri karıştırıyor


Bülent Demirlek ismi, uzun süredir olaylarla gündeme geliyor. Hakem hocalarının yetersizlikle suçladığı Demirlek, sadece Trabzonspor`u değil, birçok takımı yaktı.

Son 30 saniyesini oynatmayarak Trabzonspor-Sivasspor maçını tatil eden ve günlerdir süren tartışmalara neden olan Bülent Demirlek`in hakemliği yeniden masaya yatırılmış durumda. Hakem otoritelerinin ezici bir çoğunlukla beğenmediği, hatta bazılarının “Hakem değil” bile dediği Demirlek, otorite konusundaki zaafı, kararsızlığı ve saha içindeki dirayet yoksunluğuyla eleştiriliyor. Demirlek`in ön plana çıktığı bazı maçlar ve yaptıkları şöyle sıralanabilir: 2003-04 sezonundaki F.Bahçe Elazığ maçında F.Bahçe`nin iki penaltısı, bir golünü vermedi, yanı sıra Tuncay`ın ofsaytını değerlendirmedi.

UNUTULMAZ DERBİ

15 Ağustos 2004`teki G.Birliği-Beşiktaş maçında da Demirlek işbaşındaydı. Sarı kart göstermesi gereken futbolcu yerine, olayla ilgisi olmayan oyuncuyu kartla cezalandırması uzun süre konuşuldu. F.Bahçe ile Beşiktaş arasında oynanan Cordoba atıldığı için Pancu`nun kaleye geçtiği 4-3 siyah-beyazlıların kazandığı karşılaşmada da Demirlek başroldeydi. Geçen sezon G.Saray`ın 5 maç ceza almasına yol açan Ali Sami Yen`deki F.Bahçe derbisi ise Demirlek`in en büyük skandallarından biriydi. Sahaya müdahaleler nedeniyle defalarca durdurduğu bu karşılaşmayı tatil etmeyen Demirlek`in, Trabzon`da tam tersini yapmasının nedeni merak ediliyor.

BÜLENT YAVUZ: Kuralları işletemiyor

Ne yazık ki Bülent Demirlek, hakemlik kurallarını işletemiyor. G.Saray-F.Bahçe maçında olup bitenlere nasıl seyirci kaldığını anlayamıyorum. Hayatımda böyle bir maç görmedim.

AHMET ÇAKAR: Hiç mi hiç beğenmiyorum

Demirlek ile ilgili ilk aklıma gelenlerden biri, F.Bahçe-Beşiktaş kupa finalini berbat etmesi. Onunla ilgili duyduğum şeyler beni çok üzüyor. Üstelik hakemliğini de kesinlikle beğenmiyorum.

ÖZCAN OAL: Demirlek hakem değil

Bülent Demirlek`i nasıl eleştirelim ki.. O bana göre hakem değil. Bir kere saha içinde otoritesi, saygınlığı yok. Futbolcular karşısında bu kadar ezilip büzülen bir hakemliği ben kabul etmiyorum.

:: Spor

Filenin Sultanları İçin Olimpiyatlar Macerası Başlıyor

2023 CEV Milletler Ligi ve Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda şampiyo...

Kaynak: HabetTürk

Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız Avrupa Şampiyonu!

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu bünyesindeki Down Sendromlu Futsal ...

Kaynak: AtakentHaber

Genç Yüzücü Dünya Şampiyonu!

Milli sporcu Kuzey Tunçelli, İsrail’de düzenlenen Dünya Gençler Yüzme Şampi...

Kaynak: AtakentHaber

Şampiyon Filenin Sultanları!

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Şampiyonasında çekişmeli ...

Kaynak: AtakentHaber

Atakent Haber Reklam