:: HABER DETAY

F1 Pilotları İzlenimleri
Atakent Haber Reklam

F1 Pilotları İzlenimleri


McLaren Mercedes`in dünya şampiyonu pilotu Fernando Alonso, Alonso`nun takım arkadaşı Lewis Hamilton ve günün en hızlı pilotu olan Kimi Raikkonen`den itiraflar...

McLaren Mercedes`in dünya şampiyonu pilotu Fernando Alonso, Formula 1 Petrol Ofisi Türkiye Grand Prix`sinde en büyük rakiplerinin, Ferrari`den Felipe Massa ve Kimi Raikkonen olduğunu söyledi.

ALONSO

Alonso, antrenman turları sonrası yaptığı açıklamada, pistle ilgili bugün bazı problemler yaşadıklarını belirterek, ``Sabah pist biraz kaygandı. Öğleden sonraki antrenman turlarında ise rüzgar vardı. Bu olumsuzluklara rağmen burada çok güçlüyüz. Burada Kimi ve Felipe ile zorlu bir mücadele yapacağız`` dedi.

HAMİLTON

Alonso`nun takım arkadaşı Lewis Hamilton ise aracının performansından mutlu olduğunu, daha çok çalışarak yarın ve pazar günü daha da iyi mücadele edeceklerini ifade etti.

KİMİ RAİKKONEN

İstanbul Park`ta günün en hızlı pilotu olan Ferrari`den Kimi Raikkonen, sabahki performansından memnun olduğunu belirterek, ``Öğleden sonra da durum bizim için fena değildi, ancak rüzgar biraz performansımızı etkiledi. Yarın her şeyin çok daha iyi olacağını düşünüyorum`` diye konuştu.

FELİPE MASSA

Brezilyalı Felipe Massa da öğleden sonraki rüzgardan yakınırken, antrenman turlarındaki derecelerinin kendisini mutlu ettiğini kaydetti.

DİĞER PİLOTLAR

Red Bull`un İskoç pilotu David Coulthard, ilk antrenman turlarının sonunda yakıt sızıntısı nedeniyle aracında yangın çıktığını hatırlatarak, ``Takım çalışanları arızayı buldu ve motoru değiştirdi. İyi iş çıkardılar. Aracım şimdi sıralama turlarına hazır`` dedi.

Red Bull`un Avustralyalı pilotu Mark Webber de aracı üzerinde bu akşam çalışacaklarını ve yarınki sıralama turlarında daha iyi derece elde etmek için çabalayacağını söyledi.

Renault`un Finli pilotu Heikki Kovalainen, aracının ayarlarından memnun olduğunu, yarınki sıralama turlarında daha iyi bir performans ortaya koyacağını kaydetti.

BMW Sauber`in Alman pilotu Nick Heidfeld ise İstanbul Park Pisti`ni sevdiğini yineleyerek, ``Burada araç kullanmaktan zevk alıyorum. Aracımın ayarları henüz ideal noktada değil, ama iyi bir sıralama turu ve yarış çıkaracağıma inanıyorum`` diye konuştu.

Aynı takımdan Polonyalı Robert Kubica da pistin kaygan oluşundan yakınarak, ``Özellikle sabahki antrenman turlarında zorlandık. Birçok araç pist dışına çıktı, ama öğleden sonra pistin durumu daha iyiydi`` dedi.

Williams takımından Nico Rosberg, kendileri açısından iyi antrenman turları geçirdiklerini belirterek, ``İkinci antrenman turlarında kırmızı bayrağın sallanması derecelerimizi biraz etkiledi, ama bu, tüm pilotlar için geçerliydi. Bugün bizim için iyi geçti`` açıklamasını yaptı.

Toro Rosso takımından Vitantonio Luizzi de aracının hidrolik sisteminde bazı problemler olduğunu, bunu gidermek için bu gece çalışacaklarını ifade etti.

:: Spor

Filenin Sultanları İçin Olimpiyatlar Macerası Başlıyor

2023 CEV Milletler Ligi ve Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda şampiyo...

Kaynak: HabetTürk

Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız Avrupa Şampiyonu!

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu bünyesindeki Down Sendromlu Futsal ...

Kaynak: AtakentHaber

Genç Yüzücü Dünya Şampiyonu!

Milli sporcu Kuzey Tunçelli, İsrail’de düzenlenen Dünya Gençler Yüzme Şampi...

Kaynak: AtakentHaber

Şampiyon Filenin Sultanları!

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Şampiyonasında çekişmeli ...

Kaynak: AtakentHaber

Sanal Saha Reklam