:: HABER DETAY

Chicago Bulls’tan Çanakkale’ye forma jesti
Şahin Tercüme Reklam

Chicago Bulls’tan Çanakkale’ye forma jesti


ABD Profesyonel Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Chicago Bulls’un Basketbol Operasyonları Direktörü Steve Schanwald, hediye olarak Çanakkale 12 Dev Adam Basketbol Okulu öğrencilerine takımın forması ve şapkasını gönderdi.

Çanakkale Basketbol İl Temsilcisi Murat Firidinoğlu, Steve Schanwald’ın geçen aylarda Çanakkale’ye yaptığı ziyarette gördüğü yakın ilgiden çok etkilendiğini söyledi.

Schanwald’ın dedelerinin Çanakkale’de yaşadığını belirten Firidinoğlu, “Buraya geldiğinde Çanakkale’yi büyük bir hayranlıkla gezdi, bu arada bizim 12 Dev Adam Basketbol Okulu’nu ziyaret ederek çocukların antrenmanını izlemişti. ABD’ye döndükten sonra minik basketbolcuları unutmadığını göstererek, 90 adet Chicago Bulls forması ve şapkası gönderdi” dedi.

Minik basketbolculara forma ve şapkaları 18 Mart Spor Salonu’nda, Gençlik ve Spor Çanakkale İl Müdürü Enver Can tarafından dağıtıldı.

Schanwald, Basketbol Federasyonu tarafından haziran ayında İstanbul’da düzenlenen “Etkin Spor Yönetimi Stratejileri Semineri”ne katılmış, seminerin ardından dedelerinin yaşadığı yerleri görmek ve gezmek için annesi Rose Schanwald ve Basketbol Federasyonu Dış İlişkiler Sorumlusu Emir Turam ile birlikte Çanakkale’ye gelmişti.

:: Spor

Filenin Sultanları İçin Olimpiyatlar Macerası Başlıyor

2023 CEV Milletler Ligi ve Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda şampiyo...

Kaynak: HabetTürk

Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız Avrupa Şampiyonu!

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu bünyesindeki Down Sendromlu Futsal ...

Kaynak: AtakentHaber

Genç Yüzücü Dünya Şampiyonu!

Milli sporcu Kuzey Tunçelli, İsrail’de düzenlenen Dünya Gençler Yüzme Şampi...

Kaynak: AtakentHaber

Şampiyon Filenin Sultanları!

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Şampiyonasında çekişmeli ...

Kaynak: AtakentHaber

SiparisYolda.com Reklam