:: HABER DETAY

Yere En Yakın Minibüs
Şahin Tercüme Reklam

Yere En Yakın Minibüs


Yeni çılgın tasarım alt kısmı yere çok yakın olduğu için otopark bariyerlerinin altından kolaylıkla geçebiliyor.

Ünlü otomobil tasarımcısı Andy Saunders son çılgın tasarımı dünyanın yere en yakın minibüsü ile rekor peşinde. Saunders ve üç arkadaşı Volkswagen marka karavanın 2,20 metre olan yüksekliğini 96 santimetreye 3 gün içerisinde indirmeyi başardı ve dünyanın yere en yakın minibüsü rekorunu almak için başvuruda bulundu. ´Van-Cake´ adını verdikleri, 130 kilometre hızda bile üstün yol tutuş sağlayan araç, otopark bariyerlerinin altından kolaylıkla geçebiliyor.

Saunders ayrıca 2006 yılında tasarladığı 55 santimetre yüksekliğindeki ´Flat Out´ isimli otomobiliyle dünyanın yere en yakın otomobili ünvanını elinde bulunduruyor. Saunders`un ´Flat Out´ isimli aracını ´Van-Cake´ ile beraber ilk defa bir arada görüntülendi. ´Flat Out´ ise bir ay sonra Londra`da açık artırmada satışa sunulacak. Saunders her iki aracında tavanlarını kestiklerini, yeni direksiyon sistemi kullandıklarını, koltukları alçalttıklarını, el freni ve vitesin yerlerini değiştirdiklerini ve yeni benzin deposu koyduklarını söyledi. Saunders, Volkswagen marka karavanın 80 model olduğunu, 2 bin pounda satın aldığını ve karavanı dönüştürdüklerinde 112 bin kilometrede olduğunu sözlerine ekledi.

Saunders ´Flat Out´u yeniden yaparlarken yardımcıları Jim Chalmers ve Doug Brown ile birlikte günde 18 saat çalıştıklarını belirtti. Saunders, ´Flat Out`u izleyicilerin huzurunda tam 3 günde yaptık, Cuma günü sabah 8`de başladık ve Pazar günü akşam 5`de tamamladık. Lord Montague`nin kızı ilk test sürüşünü yapan kişi oldu. Flat Out`u Londra`da birisi ofisinde masa olarak kullanmak üzere satın almak istiyor ve önümüzdeki ayki müzayedede o da olacak´ şeklinde konuştu.

:: Teknoloji

Apple’dan Süpriz Geri Ödeme

Apple, performans yavaşlatmasına gittiğini kabul ettiği, eski model iPhone ...

Kaynak: AtakentHaber

İnternetini Paylaşanlara Hapis Cezası Şoku!

Yargıtay, sosyal medya hesabı üzerinden hakaret içerikli paylaşımda bulunan...

Kaynak: AtakentHaber

Elektrik Süpürgesi Devi Otomobil Üretiyor

İngiliz teknoloji şirketi Dyson, bir süredir planladığı elektrikli otomobil...

Kaynak: AtakentHaber

Whatsapp, Instagram ve Facebook’ta Sıkıntı Devam Ediyor

Sosyal medyada sona mı gelindi? Son aylarda yüksek çözünürlüklü video payl...

Kaynak: AtakentHaber

SiparisYolda.com Reklam