:: HABER DETAY

Nar Mucizesi!
Atakent Haber Reklam

Nar Mucizesi!


Hangi rahatsızlıklara iyi geliyor?

Şanlıurfa`nın Suruç ilçesinde yetiştirilen narın kolesterolü düşürdüğü bildirildi. Suruç ilçesine bağlı Onbirnisan (Aligör) beldesinde satışa sunulan Suruç narı, incecik kabuğu, mayhoş tadı, kıpkırmızı rengiyle dünyanın en iyi narları arasında gösteriyor.

Çiftçilerin bu taleplerini kendi ekolojik bahçesinde yetiştirdiği fidanlarla karşılamaya çalıştığını söyleyen Ziraat Mühendisi Mehmet Tekçe, ´Nar bahçesi ekmek isteyen çiftçinin tercihi ekolojik olarak yetiştirilen Suruç narı oluyor. Suruç narına talep çok olduğundan, bu talebi zor karşılıyoruz´ dedi.

Tekçe, Suruç narı çeşidinin dünya meyvecilik tarihine geçerek, dünyanın en iyi nar çeşitleri arasında gösterildiğini kaydederek, ´Suruç narı birim alanda diğer nar çeşitlerine göre daha fazla ürün veriyor. Ayrıca Suruç narı önemli özellikleri vardır. Tansiyonu düzenliyor. Kalbimizi koruyor ve kalbimizin düzenli çalışmasına destek oluyor. Ayrıca Suruç narı enfeksiyonlara karşı vücut direncini koruyup, yorgunluğu gideriyor. Bağışıklık sistemini hastalıklara karşı koruyan Suruç narı kolesterol ve kan şekerimizi düzenliyor. Cildimizin pürüzsüz görünmesini de yardımcı oluyor´ diye konuştu.

:: Sağlık

Sağlık Bakanlığı’ndan Salgın Açıklaması

Sağlık Bakanlığı tarafından, geçmiş yıllardaki grip sezonları ile kıyasland...

Kaynak: AtakentHaber

Çocuklarda Tırnak Yeme Alışkanlığı

Tırnak yeme, çocukluk döneminde en sık karşılaşılan zararlı alışkanlıklarda...

Kaynak: AtakentHaber

Bağışıklığı Güçlendiren Besinler

Havaların soğumasıyla birlikte bağışıklık sistemimiz zayıflıyor ve hastalık...

Kaynak: AtakentHaber

Boğaz Ağrısını Geçirmek İçin Tavsiyeler

Kış mevsiminin kendisini iyiden iyiye göstermeye başlamasıyla hastalıklarda...

Kaynak: AtakentHaber

SiparisYolda.com Reklam