:: HABER DETAY

Çantada bisiklet
Şahin Tercüme Reklam

Çantada bisiklet


Gün geçtikçe tasarım ve teknoloji daha da içiçe geçerek hayatımızı kolaylaştırmak için özel cihazlar ortaya çıkartıyor. Sırt çantası şeklinde tasarlanmış bisiklet de bunlardan biri.

Trafik sorununun bir problemden eziyete dönüşmeye başlamasıyla ulaşım sorunu için çözüm arayışları da hazı kazandı. Toplu taşıma araçlarına binmek istemeyenler motorsiklet, bisiklet gibi iki tekerlekli taşıma araçlarına yöneliyor. Bisiklet kullanımının en keyifli yanlarından biri gerektiğinde vapur gibi toplu taşıma vasıtalarını da kullanabilmeniz ama en büyük sorununuz da park ve güvenlik.

Chang Ting Jen`in tasarladığı Backpack Bcycle birçok sorunu aynı anda çözerek belki de günümüzün popüler vasıtalarından biri olmaya aday. Kullanmadığınızda katlanıp sırt çantasına dönüştürebildiğiniz ve sırtınızda taşıyabildiğiniz bu bisiklet sadece 5,5kg. Özellikle İstanbul`da yaşayanlar için faydalarını düşünebiliyor musunuz?

Bisikletle Kadıköy`e gelip, çanta olarak sırtınıza alıp vapurla karşıya geçip, inince tekrar bisikletle Taksim`e geçip, yine çanta olarak yüklenip metroyla Levent`e gitmek hiç de fena fikir değil.

:: Teknoloji

Apple’dan Süpriz Geri Ödeme

Apple, performans yavaşlatmasına gittiğini kabul ettiği, eski model iPhone ...

Kaynak: AtakentHaber

İnternetini Paylaşanlara Hapis Cezası Şoku!

Yargıtay, sosyal medya hesabı üzerinden hakaret içerikli paylaşımda bulunan...

Kaynak: AtakentHaber

Elektrik Süpürgesi Devi Otomobil Üretiyor

İngiliz teknoloji şirketi Dyson, bir süredir planladığı elektrikli otomobil...

Kaynak: AtakentHaber

Whatsapp, Instagram ve Facebook’ta Sıkıntı Devam Ediyor

Sosyal medyada sona mı gelindi? Son aylarda yüksek çözünürlüklü video payl...

Kaynak: AtakentHaber

Sanal Saha Reklam